5 oktober 2011

På jobb

Hej alla glada!

Nu har det gått en månad sen jag började jobba. Efter att varit hemma och tagit hand om familjen i nästan fem år, är de lite omtumlande för oss alla. Det gäller att lära sig rutinerna och vinna den ständiga kampen mot klockan. De stora barnen är så duktiga och tar hand om varandra. Lillebror STOR-trivs på dagis.


Sen att jag inte hinner med allt jag tidigare uträttat om dagar, har jag ännu inte lärt mig godkänna. Det blir sena kvällar med alla sysslor som jag tycker borde fixas. Blir väl tvungen att sakta farten lite?! De gäller att acklimatisera sig, sa en klok vän till mig. Men då det är så svårt när jag vill så mycket och helst allt på en gång :o)


Lite höstplanteringen har jag hunnit fixa, även om det känns lite onödigt när sommarblommorna blommar så vackert ännu. Silverfalls fanns i krukorna sen tidigare. En cypress, calluna och silvertrassel. Jag föredrar ju vita blommor men tyckte de rosa callunan passade perfekt med de nu rosa elefantgräset. Gräset och silverfalls är har stått i lådan hela sommaren. Bytte ut de utblommade marguriterna mot calluna. Enkelt!


Nu ska jag klä på mig och ta en runda med Lillebror. Lite frisk luft skulle verkligen inte skada!

Ha en bra fortsättning på onsdagskvällen!

2 kommentarer:

  1. du har så fina planteringar, här finns ju två ynka krukor... Tusen tack för den trevliga presenten igår!! Den kommer småningom att synas på bloggen :)

    SvaraRadera
  2. Tack, för att jag fick komma! Lite spöken bör väl finnas i varje hus :o)

    SvaraRadera