11 oktober 2011

Livet lär

Hej!

Här kommer några rader som jag gärna delar med mig utan att skrämmas eller beklaga mig. Hoppas ni läser dagens inlägg till slut. Kanske någon av er känner igen situationen?

Ni som följt min blogg, kanske kommer ihåg att jag skrev om när saker och ting (klick), inte går som man tänkt sig. Om att kämpa sig igenom de tråkiga perioderna och "processerna" utan att ge upp. "Processer" som tär och tröttar ut. "Processer" som som sårar och gör att man blir nedstämd. Sen när "processen" är över och man kan eller får lämna den bakom sig, känns det skönt och befriande. Man lär sig ny saker under resans gång och hoppeligen gör det en starkare.


Nu är jag där. Min "process" är över. Att få det bekräftat att jag haft och gjort rätt (som jag otaliga gånger betvivlat) Att få ro i själen och glädjas över frihetskänslan. Jag har lärt mig mycket, både på gott och ont. Blivit starkare och värdesätter mer än någonsin min kära familj och mina goda vänner.

"Må ingen ge sig, som vet, att han har rätt."  Abraham Lincoln

Ni som just nu befinner er i en av era "processer" önskar jag mycket styrka och kämparvilja. Jo, och jag vet, det kommer nya "processer",  nya uppförs- och nedförsbackar, men av varje ny svårighet eller utmaning lär vi oss något nytt.


Denna vackra droppe i daggkåpan, får symbolisera den sista tåren.
Eller kanske det i det här skedet är, den första glädjetåren?!

Må gott alla ni! Ge inte upp!
Kram!

4 kommentarer:

 1. Det är skönt att gråta.. glädje tårar. Vi lär genom livet , därför är det viktigt att våga ta nya stägar åt framtiden.Olen iloinen puolestasi.JS kram kram

  SvaraRadera
 2. Tack! Mina nya steg mot framtiden får du dela med mig nästan varje dag :o) De är jag glad för!

  SvaraRadera
 3. Hej ! Jag blev berörd av dina ord och bilder och visste inte riktigt hur jag skulle kommentera...men jag tror på att allt som händer oss har en betydelse och att man blir starkare av varje motgång man har i livet..är glad att du är glad och kan glädjas..du verkar vara en stark person och jag är säker på att du "fixar det" ! Ha ett riktigt skönt veckoslut och njut !
  h. Carina

  SvaraRadera
 4. Oj, mysiga du! Tack för att du läser min blogg och framförallt för att du lämnar en så fin hälsning till mig! Det finaste veckoslutet till Dig med! Bloggkram!

  SvaraRadera