22 oktober 2011

På köksbordet

Hej!

Lata Lördag! Jo, inte för min del. Barnen har varit hos mommo och moffa på höstlov sen onsdag kväll. Lov och mys för dem, jobb med längre dagar för Gubben och mig. Just därför åkte de dit för att bli ompysslade och slippa vara hemma ensamma till sent på kvällen. Och denna stress, att få MASSOR gjort när barnen är borta. Nu en liten bloggpaus. En mycket roligare syssla!


Hinner för tillfället knappt med nån "home-styling" (fint ord det där) :o) här hemma. Vill ändå att det skall vara fint och hemtrevligt. Plockade fram lite glasgrejer från mina gömmor. Som sagt, man behöver inte alltid det trendigaste nyinköpta, för att lyckas. Sök i era skåp eller låna av varandra. Och det viktigaste - gör det fint för er själva och inte för nån annan. Det är ni som bor och skall trivas i ert hem, eller hur?


Två glasvaser i olika storlek från Pentik som jag gillar. I den högre satt jag ljushållaren, också den från samma butik. Dessa vaser finns inte mer i deras sortiment, men motsvarande i nya vackra färger.


Höstsolen kikar in i vårt kök. Gardinen byttes efter fönstertvätten till en lite "höstigare" färg. En gardin som jag sytt för något år sen. Blomkrukorna på fönsterbrädet har jag fått begagnade av min mamma. Också det återanvändning. Blommorna har stått på övre våningen i sommar. Nu när det bytte plats ser de så nytt och fräscht ut i köket.

Hoppas ni har en skön Lat Lördag!?

3 kommentarer:

 1. TACK för din snälla kommentar om pysselrummet! Jättefina gardiner du har sytt, passande med såna färger nu när det är höst. :-) Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Tack för hälsningen på min blogg! Tar till mig tipset om de chokladdoppade skumgodisarna nu när det vankas 6-årskalas snart hos oss.Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Anna-Lena, du får verkligen ta åt dig av mina komplimanger!

  Anna, kul med nya enkla recept. Du har en fin blogg!

  SvaraRadera