30 oktober 2011

Kaffe och Kaka

Go´ förmiddag på er!

Egentligen tycker jag inte om att flytta klockan fram och tillbaka, men just idag känns det helt okej. Tar tacksamt emot en "timme extra" (låter som om det vore ett lyxigt tillägg) :o) Jag har så roliga projekt på gång i syrummet. Jag ska visa er bara jag får dem fotade. Kalas står också på dagens program. Först kaffe och morgontidningen.


Vilken lycka att njuta av goda hembakade småkakor. Senaste vecka hade vi besök av våra mysiga vänner och de gav oss en stor låda nybakade kakor. En så god och fin gåva uppskattar jag stort. Tack Sofie!


Min favorit mugg! Storebror har målat den på dagis 2008. Jag har använt den så flitigt så jag är rädd att färgen ska lossa ännu mer. Då är frågan - använda tills färgen lossnat helt och sen slänga eller sätta i förvar och spara som minne?


Andra sidan av muggen. Kommer ihåg när han stolt berättade att han målat mig på båda sidorna av muggen. "Mamma, du är lika glad på båda sidorna." ♥ Den lilla svarta fyrkanten föreställer ett paket. Ett paket måste väl alla mammor få?! :o)

 Ha en skön söndag!

3 kommentarer:

  1. Tack för dina fina tips! :)

    SvaraRadera
  2. ur den muggen smakar nog kaffet utsökt :) Tyvärr kan jag inte komma imorrn, Barna Hedenhös är på mitt ansvar imorrn! Tråkigt att jag missar föreläsningen men de kommer förhoppningsvis nya...

    SvaraRadera