2 oktober 2011

Ommöblering


Solen verkar inte orka inte fram idag. Synd! Gårdagen var så varm och härlig i våra nejder. Vi besökte Mikaelimarknaden i idylliska Kristinestad. Kom hem med en hel del närodlade godsaker. Fyllde på senapslagret med Ålandssenap, fyndade linnespets och andra band till pyssel. Beställde mattor till köket av en mattillverkare från trakten. Storasyster hittade sin efterlängtade mössa. Storebror fick välja födelsedagspresent lite i förtid och lillebror njöt av lakritsen. En superdag för alla! :o)

Tiden är inne. Jag möblerar om i trädgården. Flyttar krukor med blommande blommor mer synliga, dvs till framsidan av huset där vi mest vistas den här årstiden. Utblommat försvinner ner i komposten. Tömmer, tvättar och ställer in krukor i vinterförvar.


Min vita hortensia har totalt ändrat färg. Det gör den beroende på jordens ph-värde, men att en vit skulle bli så rosa överraskade mig ändå. Flyttade den till lilla bordet vid garageväggen. Där klarar den av att stå nu när höstsolen inte bränner sönder den.


Hoppas ni får riktigt skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar