28 april 2011

PåskenSomGick

Hejsan Hoppsan Alla Goa Läsare!  

Ni har minsann varit aktiva läsare, medan jag legat på latsidan med bloggandet. Det har varit mycket på agendan i stugan senaste helg.

Påsken - varm, skön och solig - kom och gick! Lite för fort enligt min mening. Men så brukar det väl vara när man har kul och njuter. Barnens traditionella "påsk-häx-firande" var en av höjdpunkterna förstås :o) Den stora påskhäxan körde det svartvita benranglet i rullstol och den lilla påskkaninen skutta glatt bredvid. En kort version av barnens kostymer :o)Före påsk var ju tanken att jag skulle visa lite inredningsbilder tagna hos oss. Det hann jag aldrig. Känns lite sent nu, men har jag lovat, så har jag!! Kanske ni får nån bra ide´ som ni kan sätta bakom örat till nästa år?! Först mina fina ägg. Jag tycker lika mycket om dem varje påsk jag sätter farm dem. De mäktiga liljorna är över en vecka gamla vi fotograferingstillfället och så fina ännu. Och vilken doft! Underbart! På vardagsrumsbordet har jag gjort ett påsk-arrangemang
i skålen jag fyndade på loppis, som jag tidigare berättat om.

Bredvid tv:n ställde jag en vas med lite vide. Jag hängde i vita "bollar". Köpte dem på julrean, så de är antagligen juldekoration, men jag tyckte de passade perfekt till vår vita påsk. Pentik-Haren har hängt med sen år 2002 och är en gåva ev en mycket god vän.
Påskfrukost. Storebror följer traditionen och äggen ska färgas minst en gång varje påsk.
I år spillde han (av misstag) i en hel flaska grön karamellfärg. Fint blev det!


2 kommentarer:

  1. Jag gillar dom gröna äggen..surprise!

    SvaraRadera
  2. Hur kunde jag gissa de?! ;o) KRAMEN!

    SvaraRadera