24 maj 2011

The Survivors

Efter regn kommer solsken...och storm! Så det blåst i knutarna! Vilket växlande väder de varit de senaste dagarna. Regn och solsken om vartannat, gör att det växer så man nästan ser det med blotta ögat.

Till min Gubbes förtret har jag övervintrat växter i garaget :o) Jo, jag vet att det tar en del plats, men visst är det kul att testa och på våren när man konstaterat att man lyckats, blir man ännu gladare.


Liljorna och murgrönan. Omplanterade och utflyttade. Jag ska fylla på krukan med lite sommarflox.Olika rosor på stam. Den ena frodas under plastet i  paketet (klick) och den andra under bar himmel. Den har inte vuxit alls sen jag flyttade ut den från garaget. Får se om den alls orkar växa till sig.


Kirskål, prästkrage och ampeljordgubbar. Kirskålen och prästkragen är "rena ogräset" om de släpps fria. Därför har jag dem i kruka. Båda är dekorativa, tacksamma och hör sommaren till. Urgamla krukor och övervintrande ogräs. Det behöver inte alltid kosta en förmögenhet för att få det fint :o) 

Sov gott alla bloggisar!2 kommentarer:

  1. Tänk att murgrönan klarade sej ! Nu vet jag vem jag vänder mej till i höst för att få tips att få växter att övervintra...
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  2. Murgrönan är en av de lättaste faktiskt. Den har jag lyckats med flera gånger. Det gäller att komma ihåg att vattna också :o)

    SvaraRadera