11 april 2017

Blommor på burk


IMG_6724-1

Igår skrev jag om blomburken jag pysslat till min vän och att jag igår, när jag var hemma med en sjuk Lillebror, pysslade några till. Hängande burkar, jag gjort av kaffeburkar i metall. Målat dem och piffat till dem med skinnbitar.

IMG_6701

Sedan är det bara att fylla dem med något man gillar t ex godis. Vilket barn skulle inte gilla att få en burk full av godis. Kanske påskharen lämnar en sådan överraskning på påskaftonsmorgonen. Eller varför inte en burk med rosmarin eller basilika som "gåbortgåva". Eller så som jag först tänkte, en burk fylld av glada blommor till nån man håller av eller helt enkelt till sig själv!

IMG_6721-1

IMG_6734-1

IMG_6779-1

Där kan basilikan hänga. Nära till hands. Nu har jag inget trendigt kök att hänga upp burkarna i och klicka till en massa otroligt fina köksinredningsbilder, men ni snajar hur jag tänkt! Tänk er ett gäng med burka med olika örter. Åh, känner att jag behöver ett nytt kök till mina burkar! Hahaa!

IMG_6811-12 kommentarer:

 1. Wow! Super snygga! Verkligen! :D Sådana skulle passa perfekt i vårt köksfönster.. hmm .. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, här har jag missat en så fin kommentar! Förlåt!

   Tusen, tusen tack snälla du! Du får sätta igång pysslet! Och vill du inte det har jag många och en del har jag sålt till mina vänner via min facebook-sida. Länken dit hittar du till höger här i bloggen!

   Trevlig helg till dig!

   Radera