17 januari 2017

I'm back


Untitled

Hello! I'm back! Jo, så har jag tänkt åtminstone. Tänkt att tiden och orken ska räcka till, till lite bloggnade igen. Har triljoner projekt och biljoner idéer som jag, som alltid, så gärna dela med mig. Så nu ska vi hoppas att det går vägen. Att inte livet ställer till det igen och istället ger mig tid för bloggen. Trivs så bra här inne också.

Untitled

Som ni kanske märker har jag städat upp och piffat till lite här inne hos Seralias. Jag är inte värst kunnig på en massa kodande och annat it-pill, så jag får nöja mig såhär. Skulle gärna lära mig mer, men attans så krångligt med ccs, html, pixelbredder, gadgeter, layouter och diverse andra inställningar. Pjuh, blir ju svettig med mindre. Fniss! Hur som helst lite uppfräschat här i varje fall. En och annan ny bild och några nya börsar och bags by M. Och så har jag satt till direktlänk till min by M facebook-sida där i högra kanten. Där uppdaterar jag mina hantverk och annat pyssel som inte alla gånger syns här på bloggen. Du kan också kika in på Seralias Instagram. Även den länken finns i högra kanten. In och följ där, om du vill veta vad som händer bakom kulisserna. Jag är en rätt flitig instagrammare och där har det hänt massor, fastän bloggen sovit de senaste månaderna.

Untitled

I söndags när solen lyste som vackrast turistade vi i våra gamla "hoods". Områden där jag gick gata upp och gata ner med tvillingvagn när de två äldre barnen var små. Brändö i Vasa, där vi bodde nästan  tio år. Vi tog oss ner till stranden och en bit ut på isen till Smulterö. Solskenet, vita vidder och familjemys gjorde gott för själen.

Untitled

Jag har förberett en del blogginlägg och dem ska jag leverera så fort jag har dem klara. Hade några fler på lut, men attans då jag förlagt ett SD-kort. Ett kort fullt av bilder. Tror nästan det åkt i soporna. Grrr! Har tack och lov en drös med bilder på mobilen som få duga. Sen önskar jag att kortet ska dyka upp. Andra bilder på kortet saknar jag självfallet också. Nåja, nu är på gång igen! Ha det gott tills vi "ses" igen!

UntitledInga kommentarer:

Skicka en kommentar