18 maj 2015

Växer, växer inte


IMG_9303

Då var de måndag igen. Önskar vi skulle få lite värme till våra breddgrader. Sol och värme sätter jag in beställning på! Blir mycket plantor och odling här på bloggen nu. Lyckade och mindre lyckade sådana. Ser inte ut att bli något av detta?! Sådde frön som var nått år gamla och det verkar inte orka växa. Köpte en vit ros för nån vecka i matbutiken och den tappade genast alla blommor. Försöker rädda den och sen plantera ut den.

IMG_9301

Ute i trädgårdslandet växer det desto bättre. Tulpaner som jag inte ens kommer ihåg när jag planerat kommer tydligen upp i vår. Jag har haft dålig tur vad gäller tulpaner. Har inte vattensorkarna, skogskorkarna och andra fyrbenta gnagare mumsat i sig dem, har tulpanlökarna bara vägrat växa. Mängder av tulpaner ska jag väl ändå inte vänta mig. Ni ser, en knopp och resten bara blad :o)

IMG_9368

IMG_9370


2 kommentarer:

 1. Önskar så att jag hann plantera blomfrön, men det får vänta tills dagarna blir mera lediga. Du har viljan och överraskas med av lökar. Det händer inte här eftersom jag tydligen inte har planterat några blomlökar. :o)
  Må bäst! ♥︎

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill ju så mycket jämt! ;o) Var ska har sin tid!

   Skön helg till dig! Kram!

   Radera