10 oktober 2014

Stundande fest


IMG_7004

Halloj på er denna sena fredags kväll! Fredagsmyset i full gång i stugorna? Här förbereder vi fest inför morgondagen. Jag och Storasyster dukade långbord i vardagsrummet. Sjutton personer klämde vi in. Nästan hela släkten, utom de en del av våra kära som fick förhinder.

IMG_7012

Inga retuscherade bilder här inte :o) Om jag har tur hinner jag hänga gardiner i vardagsrumsfönstret i morgon också. Vad då kaos inför Idol-tittandet! Barnen tänkte ju dö för att soffplatserna försvann för en kväll! Fniss, säger jag!

IMG_7020

Man kan vila i kökssoffan också. Killen som är huvudperson för morgondagens fest. Och sen går allt inte som man tänkt. Svängde ihop en toscakaka på jubilarens önskan och missade i receptet lite. Total flopp med andra ord. Så nu har vi mumsat kladdig sockerkaka till kvällsmål. Nu blir det ett glas rött och lite Idol-tittande för mig också.

IMG_7021

Och jo, min älskade Gubbe har också varit med på noterna! Han grävde upp jordärtskockorna och ska koka förrätt på dem, på min begäran. Visst har jag det bra?! Fniss igen!

IMG_70012 kommentarer:

 1. Oj så fint ni fixat !Jag har aldrig gjort nånting av jordärtskockor så vill gärna höra hur förrätten tillagades sen ! ;) Ha en riktigt mysig fest med släkten !
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina! Det blev soppa på skockorna. En av det bästa sopporna jag vet. Festen blev riktigt kul!

   Radera