4 oktober 2014

Grodor & Modern Konst


IMG_6967

Mina nya konstverk är klara! Kan inte hålla mig, visar er redan innan jag fotat dem ordentligt. Lite modernare konst som jag tänkt till barnrum. Men när jag bar ut dem för fotografering kom jag på att det kan pryda vilket rum som helst. Man kunde t.o.m. ha dem liggande på bordet med en ljuskopp på. Eller va säger ni?

IMG_6963

Här två av de mest diskreta. Jag har gjort många olika. Stora, små, rosa, gula, med ormar och grodor. Nån kissekatt också. De är en enklare variant av de tavlorna jag gjorde till Lillebrors rum. Jag ska visa er mer bara jag fått dem fotade. Ska såklart inte ha alla själv och täcka husets alla väggar. Förbereder i god tid inför kommande hantverksmarknader. Och det roligaste i de hela - S K A P A N D E T! Love it!

IMG_6959-1-1

Nu ska här kokas sista satsen äppelmos. Vi har just ätit 'världans go' laktosfri- och glutenfri äppelpaj som jag överraskade barnen med. Gubben jobbar dagen lång och efter moskoket tänkte jag gå lös på dammråttorna som invaderat vår stuga. Lillebror menade också att det känns smuligt under fötterna när man går i köket. Hmm...kanske det?! :o) Observant ung man!

4 kommentarer:

 1. Flitiga du! Så häftig konst! Härligt med kreativa människor! Hinner inte hälsa på så ofta som jag vill! Ha en riktigt skön söndag! ♥︎

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och jag blir så glad varje gång du kikar in! Må gott!

   Radera
 2. De där e bara för coola, riktigt häftiga !! Sköna SKAPAR stunder !
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Coola, var ordet! Det lever jag länge på! :-) Tack! Kram på dig med!

   Radera