20 oktober 2014

Bloggande & Underbara vänner


IMG_7270

Titta vad jag fick med mig hem i söndag?! Läckerheter som barnen delade med omsorg, så att alla fick smaka av varje sort. Det blev kak-kalas, barnens sista höstlovsdagen till ära! Mums, säger jag bara! Snygga tändstickor fick jag också. Precis såna som jag gillar!

IMG_7266

Jag och ett underbart gäng härliga damer var bjudna hem till Anna-Lena på bloggträff. Till ett mysigt hem med så många vackra detaljer att vila ögonen på. Hon har visat sitt hem på sin blogg Välkommen hem, men i verkligheten är det mycket vackrare! Vi hade knytkalas och det blev ett dignande buffébord med massor av läckerheter. Nya goda smakupplevelser och tårtor till efterrätt, i bästa konditorianda.

IMG_7263-1

Eftersom jag inte hade kameran med mig till bloggträffen (Jo, jag vet total miss, men batteriet var tomt och jag har bara ett batteri. Dåligt förberedd kallas väl det också?! :o) ) knäppte jag några foton med nöd och näppe innan jag for. Foton på gåvor jag fixat till bloggdamerna! Stjärnor jag pysslat och en påsen med lite chokladpraliner jag snurrade ihop.

IMG_7255-1

De andra damerna hade såklart med sig kameran och de förevigade kvällen så bra! Fina, kloka kvinnor i olika åldrar som jag fått förmånen att lära känna! Det låter kanske "klyschigt", men att dessa damer kommit in i mitt liv via bloggandet, är jag så enormt tacksam för! Inredningsbloggandet har fört oss samman och det diskuteras med stor entusiasm, men på varje träffa blir diskussionerna bara djupare och djupare! Sådant som berör hjärtat! Lycklig och stolt över mina bloggvänner är jag! Blir ni nyfikna på vår bloggkväll kan ni kika in hos dem! Lindas Lantliga, Lyckoslanten, Alegningela, Inredningsdrömmar & Rackarungar, Livet på Vestergård, Strandviks Villan, En vacker vardag och så Anna-Lena förstås! Den vackra värdinnan med ett stort hjärta som håller i trådarna och gör det möjligt för oss att umgås "in real life" ibland också! För som en av bloggarna skrev, fortsatte "snacket i cyberrymden" långt efter att vi kommit hem.

IMG_7252-1p.s. Blir ni sugna på chokladkulorna hittar ni receptet här!

12 kommentarer:

 1. Ja tänk så trevligt vi hade. Det lär inte ta alltför länge innan vi träffas igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst! Bra att vi får träffas snart igen så att abstinensen inte blir för stor! ;-)

   Radera
 2. Fina ord om fin träff! Hoppas på många fler träffar framöver!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! De ska vi hoppas! Suktar efter bönsalladen ännu! Mums!

   Radera
  2. Jag har ätit bönsalladen i två dar nu, sjuuuukt god! Barnen åt också, men Edvin påstod att de ljusa bönorna var för starka så han ville bara ha de mörka, haha. Tror nog de var precis lika starka eftersom det ju var vitlöken som gav smak :-)

   Radera
  3. Oj, lyckostar! :-) Bra att barnen får hälsosam föda!

   Radera
 3. Vilken underbart fint inlägg! <3
  Tacksam över att ha lärt känna er alla!
  Och pralinerna var supergoda! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv, fina du! <3 Vi är en fantastisk kompott härliga damer! Kul att pralinerna smakade! Jag länkade ju receptet, så det är bara att börja snurra ;-)

   Radera
 4. Tack igen för fina gåvorna och roligt att min var uppskattad också :)
  Jaaa, ser så fram emot nästa träff!!
  Ha det bra! A-C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv du! Jepp, ska bli kul! Sköt om dig!

   Radera
 5. Kikar in och tackar för senast! Tack även för stjärnan och de smarriga pralinerna, som var så fint förpackade. Hoppas vi ses snart igen. Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Det hoppas jag också!

   Radera