16 juli 2014

Bolster & Återbruk


IMG_5685

Jag gillar regn, ibland! Sådär lagom att man hinner sitta i syrummet på övre våningen en kväll och 'svänga ihop' några kuddar. Gamla bolster som jag ärvt och sydde om dem lite, för att passa dagens standardmått på kuddar. När andra stylar med de trendigaste och hetaste inom inredningsvärlden återgår jag till de gamla. Det gedigna och hållbara. Sådant som nästan inte ens kan bli omodernt.

IMG_5646

Ni som följt min blogg har säkert längesen märkt att jag väldigt sällan 'hakar på' de hetaste nyheterna. Jag tycker om trender, njuter av dem på era bloggar men på något märkligt sätt vill jag inte ha de 'grejerna' som alla andra, utan väljer oftast att gå min egen väg. Jag har länge sparat dessa bolster. Bra-att-ha liksom! Och nu kom jag på vart jag behöver dem. Det bästa, återbruk och nästan helst gratis. Lite tråd och några blixtlås använde jag såklart :o)

IMG_5647

2 kommentarer:

  1. Så otroligt fina, speciellt de ljusgröna! De kuddarna hade suttit som en smäck i vårt vardagsrum i sommar. Och de randiga är ju såna där klassiska mönster som aldrig blir omoderna, precis som du skrev.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänkte på dig Anna-Lena när jag sydde de gröna. Ska visa sen var jag har dem ;o) De randiga för tankarna till strandhäng! :o)

      Radera