23 mars 2014

Svart kosmetika och filurerAtt jag gillar svart är väl ingen nyhet. Nu att jag dessutom kärat ner mig i dessa svarta emballage. Så fina! Små svarta förpackningar som är så snygga, i all sin enkelhet. Någon har verkligen tänkt till ordentligt. Den vita påsen med klistermärket, som varorna är packade i. Silkespappret med silvertryck som skyddar produkterna. Stilrent och effektfullt! Och det bästa med härligheten - paketet levereras hem till trappan!


Jag har i flera år, nu och då beställt kosmetika från Dermoshop. Eller det är min mamma som beställer och jag hänger på. Senaste leveransen var främst små förnödenheter till mig och Storasyster. Den vattenfasta kajalen är toppen, både i brunt och svart! Nagellacken för nån euro är också bra. Till herrarna i huset beställer vi milda hygienprodukter som varken torkar ut eller svider i ögonen :) Dessutom är produkterna prisvärda.


Med nöje öppnar man en leverans som är så stiligt och fint inslagen.


Lillebror fick denna förpackning, Dermosil Jr, till julgåva av sina faddrar. Och glad blev han! För visst är de fina och återigen väldigt genomtänkt. En lagom barnslig låda med mysiga filurer. Färgglatt och roliga bilder på flaskan och tuben. Lyckat igen!
2 kommentarer:

  1. Javisst är de svarta emballagen snygga! Jag har börjat beställa allt fler produkter därifrån och är riktigt nöjd. Du ska ha det så bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är de värt priset i alla fall! Snygga dessutom ;)

      Radera