13 mars 2014

Hängande ägghalvorEtt halvt äggskal...


...och ett till!


Nu är det på plats! Våra nya kökslampor.


Vita matta klot med svart innandöme!


Svart innandöme som blir grafitgrått när lampan är tänd.


Länkade dem sinsemellan men en lite hängande elkabel.


Har länge sökt nya lampor till vårt kök. Först hade jag tänkt denna, som jag fortfarande tycker är fin, men när jag sen kollade runt lite i 'google-bild-världen' märkte jag det var många före mig som tyckt likadant. Fånig som jag, kan jag tycka att det är tråkigt att göra eller ha likadant som 'alla andra'. Turligt nog, råkade jag hitta dess på varuhuset med rött A för 49€ /st. Eller egentligen, det var erbjudande på dem innan sportlov, så jag gav bara 20€ /st. Ett rätt bra kap, eller hur?


Den gamla lampan som faktiskt lyste upp köket mycket bättre, var inte heller så tokig men helt annan stil. Mest störde vi oss på att den satt fel, i ena ändan av bordet. Den blev uppsatt då när vi hade mindre matbord. Och ombyte förnöjer! Den gamla lampan i frostat glas och vita glaskupor är till salu, ifall någon är intresserad?!
4 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Du får tejpa lite washi tejp på dina "ägghalvor" till påsk så har du köket påskpyntat i ett huj. Lite sicksack-mönster blir nog bra :-)
  Jag är likadan som du, vill inte ha samma som alla andra utan hittar hellre min egen variant. Så mycket roligare på det sättet! :-) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja men visst! Lite gula prickar kanske? ;o) Efter påsk får jag väl beställa svarta sicksack-mönster från Sundom ;o)
   Det gäller att vara lite sådär passligt orginell när man förnyar bohaget sitt :o)

   Kram tbax!

   Radera
 2. Snyggelisnyggt! Lamporna passar riktigt bra där!
  Vilket fint kök du har! Där har du ordning och reda! ;o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackelitack! Ordning och reda ja, fast jag drömmer nog om ett nytt kök. Skulle jag få bestämma skulle köksinredningen bytas vartannat år, minst ;o)

   Radera