25 augusti 2012

Resebörs by M

 

God morgon!

Jahapp, lördag och villa-avslutning. Vädret ser lovande ut, men till fjolårets värmebölja på villa-avslutningen lär vi nog inte uppnå?! Hoppas dock att det blir fint väder med tanke på alla firare ute på sommarstugorna. Vi stannar hemma och ska njuta av kräftskiva, enligt barnens önskemål, vilket passar mig perfekt! Storgillar kräftor och efter en lite brådare vecka på jobbet, är det riktigt skönt att bara vara hemma.


Idag tänkte jag blogga om något helt annat, men fick önskemål att visa fler börsalternativ, så då tar jag gärna det i stället. Svarta börsar by M med vita spetsar i olika nyanser och bredder. Börsarna är 11x13cm och har 72cm långt band. Lagom långt, för att hänga runt nacken och låta börsen vila på bröstet, där man har uppsikt över den. Perfekt att ha t ex på resa. Liten, men rymlig för diverse mynt och andra viktiga prylar. 14€/st (+porto)


En lite större by M börs, 15x15cm. Axelband 120cm, som bra kan knytas kortare om man önskar. Samma tyg och samma spets som de mindre ovan, 16€ (+porto)


Nu frukost och sen ser vi vad dagen bjuder på!

Önskar Er trevlig villa-avslutning!
Akta raketerna och ta väl vara på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar