14 juni 2012

Köket just nu


God kväll!

Vilken värme som överraskade oss! Äntligen! Börjar kännas sommar. Bilder på köket just nu. Äppelblommorna doftar ljuvligt. Kosta Bodas vackra glasskulptur går ton i ton med äppelblommorna och den har samma form som vasen. Lite, tänkte jag till där i allafall ;) Egentligen är den en ljusstake för värmeljus. Men det blir inte många ljus tända i vårt kök sommartid.


En observant vän märkte våra nya stolar i det här inlägget. Kommer ni ihåg vår beslutsångest i våras vid val av köksstolar. De blev dessa, i vitt läder med kromade ben. (riktigt så vita är det inte, kamerablixten gjorde sitt) Bordet köpte vi på Asko, efter att det varit rekvisita i ett av husen, på bostadsmässan i Vasa. Sökte länge ett bord med de måtten. Det var så svårt att hitta, så ett tag tänkte vi beställa det av en möbelsnickare. Den vita enkla gardinen med svagt rutmönster, hänger kvar sen påsk. Inga gardinbyten hos oss denna vår. Gubben tvättade alla fönster men gardiner kan jag inte kräva att kan skall byta :) Dessutom gillar jag gardinen. Somrig, skir och släpper in massor med ljus!


Torsdagskramar till er alla!

8 kommentarer:

 1. Finfint, som alltid!
  Hälsar Nina

  SvaraRadera
 2. Ooh vad fint! Jag har huserat så mycket ute att hemmet har lidit... Önskar att mitt kök skulle se ut som ditt :).
  hälsar Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo men dina jordgubbsrader var verkligen fina! Hoppas vi ses snart!

   Radera
 3. Hyvin sopii tuolit, hyvän valinnan teit.
  Aurinkoista viikoloppua koko perheelle.
  T:kirsi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Kirsi! Sinähän olit mukana alusta alkaen :o)
   Ihanaa viikonloppua myös teille!

   Radera
 4. En kyl osannut kuvitellakaan kuinka hyvin ne teidän keittiöön sopii, niin nappi valinta. Koskas nähdään se tuunattu huone??? Malttamattomana odotan millainen muutos on?? T: kirsi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juu,juu! Tulee tulee! :o) Har inte klarat av att fotografera så mycket som jag velat med den sjuka handen. Det blir rätt många foton från det rummet :o)

   Radera