21 augusti 2011

StädSöndag

Hej på er!

Regn från och till dagen lång, så har det varit här idag. Vi passade på att städa. Det blev städning med stort S. Som jag skrev i fredags så behövdes det verkligen. Vi hjälptes åt hela familjen. Lillebror var så ivrig att dammsuga sitt rum, med sin alldeles egna riktiga dammsugare :o)


Det blev elavbrott mitt i dammsugningen så jag sprang ut och fotograferade
de fina röda äpplen i ett sensommar regn. Vägrar skriva höst ännu :o)


Jag har aldrig sett liknande tidigare. Övermogna, men saftiga och super goda. Perfekt för barnen att plocka direkt från trädet och mumsa i sig. De fina vita keramikfatet äpplet ligger på, har Storasyster gjort i skolan. Det är en gåva till mig.


 Det är ett litet ungt äppelträd av arten Huvitus. Ser lite kul ut när de tre sist äpplen ännu hänger kvar.Hoppas ni får en bra start på veckan!


3 kommentarer:

 1. Hei! Pienestä alkaen on hyvä oppia tavallisia koti töitä, niin ei sitten tule yllätyksenä kun omaa kotia täytyy siivota.Teillä nyt sitten kaikki paikat kiiltää puhtaudesta? Kyllä meilläkin tarvis saada pieni innokas siivoja.rm.

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillade mitt blogginlägg! :-) Ser att ni också haft städdag! Vi kom liksom lite av oss med städandet och for till stan istället, så vi får ta nya tag imorgon så kanske jag t.o.m. kan få till en helhetsbild av vardagsrummet då! :-)

  SvaraRadera
 3. Heippa! Juu, vihdoin viimein! Tervetuloa kylään! :o) Saat koska tahans lainat tätä pientä apuria. Voin jopa tuoda hänet teille :o) Hali!

  Anna-Lena, ja nog skratta jag allt! Så ärligt och härligt skrivet! Jag väntar på helhetsbilden ;o)

  SvaraRadera