15 augusti 2011

"PuikkojenPoisto"

Hej alla härliga!

Här kommer ett litet livstecken :o) Det var ett tag sen! Jag har verkligen njutit och kopplat av med familjen den senaste veckan. Det blev en skön vecka på villan. Hem och en sväng via Konstens Natt och sen packa om för att återvända söderut. Mer om det en annan dag! Just nu är jag för trött (får man erkänna sånt?)

Idag har det varit en av de tröttsammare dagarna. En lyckad, men tröttsam. Storebror har varit på "puikkojenpoisto", dvs idag har spikarna opererats bort från hans lårben. Kan inte ens i ord beskriva hur skönt det känns, att nästan 6 månaders väntan är över. Tänk att det redan är så länge sen olyckan. Tiden läker alla sår sägs det!


Spikarna är lika långa som hans lårben och 3mm tjocka.


På en av spikarna syns märken av tången.

 Röntgenbilderna från mars-11.

Storebror har för avsikt att tappert närvara första skoldagen. Värkmedicin och kryckor, och månne inte det ska gå bra. Jag har lovat föra och hämta, och dessutom är skoldagen är väldigt kort. För vem vill missa första dagen på höstterminen?! Med positivt tänk kommer man långt!

God natt alla ni!

2 kommentarer:

  1. Oj huuadå, vilka spikar! Och vilken hemsk olycka!

    SvaraRadera
  2. Tack för omtanken! Vi har lärt oss mycket under resans gång! Tacksamma for att det snart är över. Några stygn bort ännu, så är det "klart" :)

    SvaraRadera