20 juli 2011

En dag på landet

Go kväll!

Femton minuters bilfärd och vi var på landet bland höns, får, hästar, katter och hund. Idag var vi bjudna till våra underbara vänner. Superlativen räcker inte till för att beskriva den familjen. Värdparet, så positiva, glada och varmhjärtade, att man känner värmen på långa vägar. Tonårsdöttrarna, så snälla, goa och barnkära, så våra barn ville flytta in hos dem.


Lillebror matade Daisy med ärter som han fick plocka från trädgårdslandet. Ni kan gissa hur lycklig han var. Han har väldigt stor respekt för allt som går på fyra ben, men Daisy vann hans hjärta. En mer barnkär hund får man nog söka. Helt otrolig är hon, den lilla damen!


Titta så fint växthus. Ett sånt drömmer jag om!


Här en blid på husfrun i fårhagen. Jag fick också klappa fåren. Ja, det var så tama och ville bli så ompysslade att de knappt släppte mig ur hagen.


Storebror fick plocka hönsägg. Spännande!


Vi fick en kartong med ägg med oss hem. I morgon ska vi provsmaka.


Badtunnan hade de värmt upp så att alla barnen fick njuta och ha kul. Lillebror tog ett snabbdopp efter att de andra stigit upp. Kolla de vackra vyerna!


Kaffet bjöds ute i trädgården, med mängder av dopp. Döttrarna hade bakat Cupcakes. Mums, så goda de var!

Våra barn undrade om vi kan åka och gästa dem i morgon igen! Storasyster satt in en beställning på häst och hund, Lillebror vill ha en Daisy och Storebror beställde rubbet. Alla husen, hagen, familjen och djuren. När vi kom med och hade tagit kvällsduschen rapporterade Lillebror "Nå nu mamma, är alla lössen borta!" En perfekt dag med andra ord! :o)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar