25 juli 2011

Bostadsmässa med flyt

God morgon!

Då är det måndag igen. Tiden går fort när man har roligt sägs det! Vi besökte bostadsmässan i Karleby i fredags. Ett lyckat bostadsområde med lyxiga hus och mysiga strandbastun. Många terrasser och fina vinterträdgårdar. Alla olika men ändå lika. Inredningsfärgerna var vitt, svart, beige och grått. Jag valde att inte ta ett enda foto, främst för trängseln, men även för att tidningarna och webben är fulla av fina bilder.

Mysiga Neristan, gamla stan, i Karleby. Något helt annat än bostadsmässan :o)

Vi besökte även Jakobstad, Jakobs Dagar, på vägen hem. En runda på "Gammeldags torget" i otrolig hetta. Några lyckade fynd gjorde vi, jag och Storasyster :o) 

Brandstation i Jakobstad. Mäktig gammal byggnad.

Det var så varmt så vi var tvungna att ta ett dopp innan vi startade hem. Den långgrunda sandstranden i Fäboda var verkligen värt ett besök igen. Som om man var vi Medelhavet. Oändlig sandstrand och vattnet härligt varmt.


En lite utflykt och hela familjen var nöjda och glada att vara hemma igen. Igår var det verkligen dags att ta i tu med trädgårdslandet. Titta vilka primörer vi hittade under allt ogräs. Barnen och jag fixade söndagsmiddag.


Kyckling (fanns inte i trädgården :o) ) med potatis, bondbönor, rödbetor. Smörstekta morötter, ärter och lök på en bädd av tre olika sorters sallad. Till efterrätt smoothie med smultron och hallon. Inte illa att hitta allt dett på egen gård.

Trevlig måndag på er!


1 kommentar:

  1. det är verkligen trevligt att kunna ta tillvara såna godsaker ur den egna trädgården! Hoppas vi har ett litet trädgårdsland nästa sommar också :) Visst kan jag skicka "över" svägerskan om hon har några väskor kvar, kanske ni kan göra fina bytesaffärer ;)

    SvaraRadera