24 februari 2011

Hollywood Fru

Idag får jag nog erkänna att jag investerat lite på mig själv. Jag och Lillebror tog på förmiddagen en snabb runda via en av stadens sportbutiker. Där råka jag hitta en lång svart varm dunjacka. Äntligen! Jag har länge sökt den rätta. Rejält rabatterad var den också. Toppen! Efter ett antal varv från och till skolan, för att hämta barnen, var det dags för min massage. Skönt, eller aj först, sen skönt! Jag har regelbundet i flera år gått hos samma naprapat/massör för att hålla min huvudvärk någorlunda under kontroll.

Ikväll slog vi till på stort! Festade loss med mycket goda konfekter från "Farbror Lidl". Dem kan jag varmt rekommendera. Den här dagen är som om den vore tagen direkt ur Hollywood Fruar eller något liknande program som går på tv:n. Hollywood Fru för dagen... :o)


Livet är som en ask choklad,
man vet aldrig vad man får.
Forrest Gump


3 kommentarer:

 1. Go´moron! Jag har just grattat vårt födelsedagsbarn.Vi fick även överraskningsbesök av mummu å vaari.Dom var åxå på grattis-uppdrag.Så nu har dom kört barnen till skolan å mitt vrålåk får ännu stå i värmen i garaget.Så min taxifirma tog en pekkasdag idag.Termometern där ute visar -24 å klockan är 8.23.
  Och du skriver att du redan varit till en sportaffär å handlat konfekt vid Lidls :D Du e no en snabb Hollywood-fru!

  SvaraRadera
 2. Sådana lyxdagar behövs emellanåt :) Ha en fin torsdag!

  SvaraRadera
 3. Absolut! Detsamma till Dig Camilla!

  Där fick jag mig allt ett gott skratt! :o) Publicerade inlägget sen i natt och hade inte en tanke på dygnet hade bytt. "Holly-Fru" lär jag väl aldrig nog bli ;o)

  Gratta Prinsessan från mig! Gåvan kommer i efterhand.

  SvaraRadera