14 februari 2011

4 år

Ja, då har vi kalasat färdigt för denna gång. Sonen fyllde 4 år och han blev firad fyra olika dagar. Inte illa för en liten pojke. I början av veckan, på dagen D med familjen, sen en släkting som hade vägarna förbi på tisdag.  Lördag och söndag med övrig släkt och faddrar. Ni må tro att han är lycklig...och väldigt trött!

Jag har som tradition att barnen får önska vilken tårta de vill ha. Det har blivit ett antal genom åren. Kaniner, elefanter, hästar, Batman mm. Den här gången önskades en Spiderman-tårta. Då var de bara  att hugga i uppdraget. Den röda marsipanen var mer rosa än röd. Lakritssnören hitta jag inte överhuvudtaget. Lakritssåsen var för rinnig... Jag fick godkänna marsipanen, fanns ju inget annat alternativ. Skar "Laku-matton" i strängar och gjorde nät av det. Och vips, blev det bra trots allt! Det viktigaste var att beställaren var mer än nöjd.


Pirat-muffins


Tårtan på dagen D. Alla varianter är möjliga.
 

3 kommentarer:

 1. Wow, jubilaren kan inte annat än ha varit nöjd och glad över ett sådant firande :) Vilken jättefin "spindeltårta". Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Fina kakor!! kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Ja, han var minsann nöjd!
  Tack Johanna! Kramen!

  SvaraRadera