1 maj 2014

Lugnaste VappenHalloj på er! De var längesen! Pjuh...så brått det varit de senaste dagarna! Hoppas ni haft en fin Valborg och trevlig första maj! Skålat och umgåtts med vänner och familj, de ruskigt kalla vädret till trots! Vi har firat den lugnaste valborg på åratal. Studentmössan har jag inte ens grävt fram. Skumpan ligger oöppnad i kylskåpet. Jag t.o.m. missade struvorna till barnen eftersom jag inte hann kokade dem och inte fattade köpa dem i tid. Slut överallt. Vi har njutit av ett välbehövligt lugn som hela familjen varit tacksamma för. Vi har snusat på blåsipporna och spelat kort. Och för att se korten behöver man såklart Dolce & Gabbanas Catwalk Eyewear! :o) Lillebrors läskiga sår börjar sakteligen försvinna. Skönt!


Ha det gott till vi "ses" igen!


p.s. ....hmmm....Seralias header börjar vara aningen vintrig?! Eller vad säger ni? :o) Men tror vi på vidskepelse? Om jag byter de till något mer vårlikt börjar det väl snöa? Tror jag kör med den headern att tag till för säkerhets skull liksom :o)


4 kommentarer:

 1. Ingen snö mera, tack, så behåll headern ett tag till:). Väntar ivrigt på dina bilder och texter om trädgården. För det kommer väl...? Ett nytt intresse för mig dethär med trädgård, så jag suger åt mig som en svamp och låter mig inspireras. /marika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Headern står kvar! :) Vilken tur att jag idag råkade leverera lite trädgård idag :) Trädgård är toppen. Brukar bli en hel del av det här hos Seralias sommartid.

   Radera
 2. Nu vet jag inte hur många år jag har haft min header, men när jag gör ny byter jag till den gamla illa kvickt! ;o)
  Så bra att ha skumpan kvar och struvorna gör ingen skada att glömma.
  Skönt att såret läks och häftiga brillor! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför byta något som är bra?! Behåll den du! Men snön i min header får jag småningom sopa bort. Jamen viss ligger skumpan bra där. Den som spar han har!

   Radera