24 mars 2013

Sköna söndag


Vilken underbart skön söndag! Vilket strålande väder! Nu har våren anlänt på allvar! Snön smalt så man nästan såg det med blotta ögat och skriket från måsarna gjorde oss så glada. Det här är precis vad vi behövde efter en vecka med magsjuka. Lillebror, som varit sjukast, fick äntligen komma ut och leka. Han invigde lekstuge-säsongen med sån iver och ansåg det var så varmt att skona fick vackert stå på trappan :)

 

Bilder från köket när de vackra solstrålarna sipprade in. När jag bytte bort julgardinerna satt jag upp denna enkla skira beige gardinkappa. En gardin som är så gammal att jag inte ens minns när jag sytt den. Gillar den lika mycket ännu. Planterade om svärmorstungorna på fönsterbrädan och köpte nya vita ytterkrukor. På köksbänken har jag ställt fram gamla flaskor. Likadan bricka och i samma stil som i vardagsrummet. På köksbordet står tulpaner, en lykta och två Iittalas Vitriini.

2 kommentarer:

  1. Har ni aldrig papper, pennor, leksaker, brödsmulor och annat trevligt i köket? ;) mitt kök hålls högst 5 minuter så där städat...

    SvaraRadera
  2. Jo det förekommer, men ärligt talat är det något som jag absolut inte gillar :) Kök och vardagsrum är det rummen jag önskar skall vara städade. Dessutom finns det inget värre än att börja städ köket innan man kan börja laga mat.

    SvaraRadera