12 mars 2013

Påhittig


 

Mobilbilder tagna av Storebror.

Hej!

På den här bloggen händer det inte mycket...tyvärr! I kväll fick jag lite "me-time" och har tillbringat kvällen i syrummet. Ur-kul! Ska fota och visa er sen vad jag åstadkommit. Har varit hemma med krassliga söner i dagarna två. Det gäller att vara påhittig! Underhållning önskas men enbart i den mån de orkar p.g.a. feber och magont. Idag var en bättre dag och pojkarna har haft riktigt roligt. Förmiddagens underhållning. En lastbil backar in på vår gård och lyfter en 500 kg pellets-påse över taken i snöyran. Spännande!


Sen kan man alltid koka mat om man får tråkigt. Pojkarna kokade lunchen helt själva. Köttbullarna behövdes enbart värmas, men ändå. Stolta som tuppar, bjöd de mig på lunch! Kolla den lilla kockens handduk. Lite stor och klumpig men är man kock så är man och då ska handduken sitta just där :o) Och gurkbitarna försvann spårlöst. Kocken tog sig visst lite förrätt med resultat att de övriga blev utan dagens salladsbord :o)

And the dinner is served!
Makaroner med färsk riven parmesan, såklart! :)

2 kommentarer:

  1. OJ!!! olisi minullakin tälläisiä kokkia!!! Ei moffa keitä mitään muuta kuin paitinperunoita ja tavallisia peunoita, kyllä on sinulla luxsusta!!

    SvaraRadera