16 november 2011

Vår farstu

Halloj!

Sökte en bild på datorn och hittade de här i stället. Minns inte ens när jag tagit dem. Farstu, tambur, kvist, farstukvist eller vindfång. Eller kort och gott "fåston" på vår dialekt. Vad kallar ni det?

 En liten farstu på nån kvadrat som jag målat vit för något år sen. Målade ovanpå tapeten, efter lite slipning och spackling, och det funkar. Väggarna är fortfarande vita. Det är jag stolt över men tanke på att vi är en trebarnsfamilj.


Foton som hänger på väggen har min duktiga lillasyrra tagit. Det är foton på mina barnens första skor. Det tyckte lillasyrran och jag passade perfekt till en farstu. Klockan är ett måste, för att vi ska komma i tid till skolan. På andra långsida (som faktiskt inte är mer än ca 150cm) finns skåp med förvaring för barnens ytterkläder och skor. Bredvid en sittplats med spegel bakom och lådor undertill. Där förvaras barnens vantar och mössor i sorterade lådor. Färgerna på foton är lite missvisande. Skåpdörrarna, klockan och ramarna har samma mörkbruna färg, vilket är rätt viktigt för mig :o) En liten praktisk farstu.

 Mysig fortsättning på onsdagskvällen till er alla!

1 kommentar: