23 mars 2011

Lårben - Före & Efter

Idag är Storebror i skolan igen, efter två dagars "sjukledighet". Han fick stegring och var väldigt trött. Någon "basilusk" som går eller så är han fortfarande trött av sviterna efter olyckan. Lite värkmedicin och vila, och det är bättre. Skönt! Dagarna hemma blir trots allt långtråkiga mellan varven. Det gäller för en mor att vara  kreativ i alla situationer :o) Vi har tittat på en hel del videon från när barnen var små, som vi själv filmat. Mysigt och väldigt kul mellan varven. Roliga och galna upptåg med talföra och påhittiga barn! Ett bus värre än det andra. :o)
 
  Han fick ett större paket Lego av sina Faddrar
och det sysselsatte honom länge.

Av Mommo fick han en Star Wars-tidning.
Han blev inspirerad och ritade jätte fina teckningar.
Ute kan man också ha kul.
Här hjälper han till att tvätta Mammas bil.

Ni läsare som är känsliga kan sluta här. Visar Storebrors röntgenbilder. Bilden på det brutna benet är röntgad från sidan och den andra, bilden med titanskruvarna, rakt framifrån. Visst är det fantastiskt hur "enkelt" det går att fixa en skada idag. För 20år sen fick man vara gipsad i flera veckor och ligga fastspänd i diverse ställningar. Hui!

2 kommentarer:

  1. Här e Joh sjuk,feber.Förra veckan,måndaskväll ti freda hade Jen.Nu ere bara Jan kvar.E själv lite förkyld åxå.Vi har nu i många veckor försökt att vi skulle besöka Vasa.Men alltjämt ere nå..Men sånt e livet./N

    SvaraRadera
  2. Usch, så tråkigt! Ni får alla följa med vad söm händer här, via bloggen :o)
    Krya på Er! Många många babsekramar till er alla!

    SvaraRadera