18 oktober 2016

Nybygge vid entrén


IMG_5324-1

Tänk att man ännu kunde äta ute för nån vecka sedan?! Vi har fått njuta av en fullkomligt fantastisk höst med otrolig värme och mängder av sol. Lite som om hösten blev kompensation för den sämre sommaren.

IMG_5347-1

Hos oss står sommarblommor ute ännu. Har köpt calluna och andra höstblommor, men eftersom krysantemen blommar fint ännu får de samsas alla tillsammans. Dessa bilder är dock inte dagsfärska.

IMG_5329-1

I sommar har vi byggt till terrassen. Trädäcket framför och intill vår entré. Dumt nog något vi inte gjort tidigare. Vi har trängts där i alla dessa år. Runt ett pyttebord och diverse pallar. Nu har vi svängrum så det räcker. Ett svart rejält runt bord från Jysk och vita stolar i plast, som vi egentligen köpte för att ha på sommarstugan, men passade här just nu.

IMG_5336-1

På nätloppis fyndade jag också två Ikeas badrumsbänkar för en femma styck. Dem skulle jag också ha på sommarstugan men tog hem dem igen. Hittade ingen passlig billig hylla att ha där intill ytterdörren. Så Ikea fick göra jobbet.

IMG_5341-1

IMG_5331-1

Ja ni ser, inte mycket till utrymme här inte! Den tidigare terrassen var ca 1.5 meter djup. Vi har ju en stor terrass framför huset och därför tyckte vi då en gång i tiden, att vi inte behövde en så stor här uppe.

IMG_9249-1

Solen går ner bakom garaget efter kl 20.30 och då blir det skugga på den stora terrassen. Tanken var att vi skulle bygga ett stort växthus, som vi skulle använda som lusthus, på norra sidan om vårt hus. Där vi kunde njuta av kvällssolen. Men eftersom vi köpt sommarstuga lär de nog inte bli av. Synd att jag inte tagit bättre "innan-bilder". Här och här kan ni kika på fler bilder på den stora terrassen framför huset. Morgonsolen njuter vi av här.

IMG_2971
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar