Hejsan Hoppsan! Samma frånvaro i vanlig ordning. Mycket jag vill och har att blogga om, men får vackert prioritera. Livet är så just nu och då lever vi enligt det. Ett tips som jag gärna delar med mig, mina marsipanbullar. I dessa festtider när det bakas i var stuga och kanske blir marsipan över, är detta ett bra tips!
När jag gör tårta med marsipan går det åt en och en halv stång. Kavlar
dock alltid två stänger för att få tillräckligt stort "överdrag" vilket
gör det blir över en del marsipan över efter att jag skärt bort runtom.
Att fylla bullar med den överblivna
marsipanen blir jättegott. Dessa jag här fotat, gjorde jag på
glutenfritt mjöl och använde ett dåligt recept, så dessa åkte i soporna. man kan inte alltid lyckas och ärlighet varar längst!
Men vi har provat tidigare, bakat på vetemjöl och ett bra recept.
Så goda att man smäller av!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar