27 januari 2016

Stående stekpanna


IMG_0459

De senaste dagarna har jag städat ett större förråd på jobbet. Röjt, slängt och organiserat. Alla grejer har fått sin egen plats, så att hela personalen sen ska hitta allt de det söker. Ordning och reda! Ja det gillar jag! Speciellt i lådor och skåp vill jag ha ordning, för att alla sen ska veta var var sak har sin plats.

IMG_0467

Vid vårt fritidsboende har vi inte så många skåp i köket. Det gäller att tänka till lite hur det ryms bäst när man plockar in. (Innan jag fotade bilden ovan, plockade jag ut mååånga kastruller så att ställningen skulle synas. Fniss!) Dessutom vill jag inte att kastrullerna står staplade in i/ovanpå stekpannan och inte heller ha lock som trillar runt i skåpet. Skulle bygga nån fiffig ställning för ändamålet men råkade hittade Boholmen på Ikea för några euron och de fick duga. Egentligen är det ett diskställ men jag plockade bort den vita korgen och funkar hur bra som helst. Bättre än ingenting i alla fall. Nu när jag googlade Boholmen råkade jag hitta Variera. Det blir nästa inköp. Ännu mer ändamålsenligt, tror jag!
2 kommentarer:

 1. Scrollade litet här nu. Kollade in hall och annat. Tar mig så sällan tiden att läsa andras bloggar. Beundrar din ordning och funderar om jag ens ser någon skåpyta i lilla kastrullskåpet som svämmar över.
  Ha det gott! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt! Välkommen åter :o)
   Ja som jag skrev, jag älskar ordning! Kram till dig!

   Radera