15 december 2015

Pimpa stjärnor


IMG_1411 (2)

IMG_1380 (2)

Oj, rackarn så tiden rusar just nu! Det gör den alltid för mig som håller mig sysselsatt jämt, men nu när jag julstökar alla lediga stunder, rusar den extra fort. I går kväll och i kväll har det varit godisbak i stugan. Det blev många olika sorter i vanlig ordning.

IMG_1372

Ni som följer mig på instagram har sett mina gamla pappersstjärnor pimpade med både tejp och tusch. Vattenfast snabbtorkade svart tusch och linjalen, allt som  behövs. Sen är det lite pillrit längst in i hörnen, men det går bara man försiktigt viker upp stjärnan.

IMG_1359 (2)


IMG_1370 (2)

 IMG_1413 (2)

Där hänger det i taket i Lillebrors rum. Som ni märker har jag inte redigerat bilderna alls. Stjärnorna målade vid köksbordet under lampan och sen fotade i dagsljus hängande i taket. Men ni förstår hur jag gjort, eller hur? :o)

IMG_1409 (2)

Nedan mobilbilder på de tejpade varianterna. Vit och svart eltejp. Tungan rätt i mun för att få tejpen rakt, men annars lätt som en plätt. :o)

Untitled

Untitled

De får pryda de lilla skyltfönstret på jobbet. Välj gärna led-lampor med "blåare ljus" så blir den den gamla daskiga stjärnan vitare. Ni vet allt detdäran med lumen och sånt. Fråga i elhandeln. Ja och hej, ber att få återkomma med detaljer och prisuppgifter angående vår nya soffa.

UntitledInga kommentarer:

Skicka en kommentar