10 december 2012

Det andra


Där stack jag ner dem, helt plötsligt - adventsljusen. I två röda olika stora överblivna krukor på fönsterbrädan. Gubben och dottern önskade att de röda fyrkantiga krukorna skulle plockas fram. Krukor som inte sett dagsljus på flera år. Med långa tänder gjorde jag som de sa och det är helt ok ändå. (fniss) Där ser ni en skymt av kökets julgardiner också. Inga tomtar och girlanger utan en enkel randig hissgardin. Jag byter till julgardiner i alla rum. Sen om det är klokt, vet jag inte, men julstämning blir det :o)

4 kommentarer:

 1. Jättefint med allt det röda! Julgardiner i alla rum? Det var inte illa det! Själv har jag avancerat lite i år - från att bara ha bytt gardiner i vardagsrummet har jag i år även bytt i köket. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, de ska jag hälsa Gubben och dottern :) Jag föredrar ju som känt den vita julen. Väntar på bilder från ditt kök och dina gardiner :) Det bästa barnen vet när julgardinerna åker upp i deras rumsfönster. Det måste jag ju unna dem :)

   Radera
 2. Vilken bra snilleblixt ! Ursnyggt blev det också !
  Din gardin är helt underbar, jag har tänkt och tänkt fixa nya gardiner till köket i många år, men till slut sätter jag ändå upp de gamla..kanske man borde köpa gardinstyg på rea i år och ha färdigt till nästa jul ! :)
  Ha de bra i julstugan !
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Köp tyget på rean och modellen knycker du av mig! :)
   Och andra sida, julen är traditioner! Jag har velat ha nya gardiner till vardagsrummet i flera år,(har en vit gardin med små guldstjärnor) men dottern sa att då känns det ju inte som jul :)

   Radera