6 december 2012

♥ ♥ ♥

Dagen är nästan slut och avslutades med ostbricka framför tv:n och självständighetsdagens slottsbal. Återigen en fin dag med många möten, nya och välbekanta! Goa´ leenden och massor med mysig uppmuntran! Känns svårt att beskriva min tacksamhet i ord! Om ni bara visste hur varmt mitt hjärta blir av alla er som hälsade på vid mitt bord idag! Det är ni, just ni som gör att jag återkommer år efter år! Ett speciellt TACK vill jag sända er som följer min blogg och fb-sida aktivt och sen söker upp mig på marknaderna!
♥   ♥   ♥

Jag hann inte ens ta fram kameran idag, så tyvärr har jag inga bilder att bjuda på. I morgon är jag och Lillebror lediga. Jag hoppas på att få julpyntandet klar här hemma och att ängeln skall hitta sin alldeles egna plats! Fin fredag till er som kikar in och trevlig helg!2 kommentarer:

 1. Tack själv Mona ! Hörde bara med ena örat då jag stod vid ditt bord kommentarer om hur fina grejer du har och att de brukar köpa nåt av dej ! ..och det är just såna som du och dina finurligt fina grejer som gör att man vill komma igen och igen till Kvinnorna julmässa och fynda. Skönt med ledig fredag..njut och ha de gott !
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag hörde dem jag också, så trevliga glada damer. Trogna kunder som kommer flera varv via mitt bord innan de går hem.

   ♥-varma karmar till Dig Carina!

   Radera