18 januari 2012

Lampfötter

Hej!

Försöker tappert få ordning på torpet sen julen städats bort. Det går trögt. Ont om tid och inspirationen inte den bästa. Nå, det ordnar sig förr eller senare.


Har länge tyckt att det skulle vara dags att förnya lamputbudet i vårt vardagsrum. Vi har IKEA:s lampfötter som är flera år gamla. Två i borstat stål och två mattsvarta. Dem varierar jag enligt årstid. Enkla och tidlösa, så som jag vill ha det. Ibland önskar man ändå förnya lite. Hade säkert bytt ut dem länge sen men har inte hittat såna jag gillar. Nu har jag äntligen gjort det. Lampfoten London från Pentik. Ett litet men, eller egentligen ett stort men...prislappen, 89€ för en lampfot utan skärm. Jag hade planerat köpa tre. Min plånbok suckar redan... Jag tror jag plockar fram trotjänarna från IKEA åtminstone en säsong till...Visst är den fin? Enkel och tidlös...jag vill ha...suck!

Trevlig onsdagskväll till er!

4 kommentarer:

 1. Jag ge dig det vigtigast första euron imorgon men resten får du spara själv <3 eller ska jag ge dig alltid en euro då jag äter choklad??

  SvaraRadera
 2. den gillar jag också... Spara lördagsgodispengarna så har du snart iaf en ;)

  SvaraRadera
 3. Hö, nu när du skall börja äta krom och slutar äta sött, blir jag inte rik på dina chokladpengar?!

  Camilla, ska jag spara godispengarna så lär jag aldrig få dem alla tre. Jag äter ju knappt någå godis...Borde fråga på Pentik om man får tre till priset av en?! :o)

  SvaraRadera
 4. Första euron finns nu i en silvergå färjade låda på kaffebord in i köket. Och annars det var inga choklad i dag :)

  SvaraRadera