8 mars 2018

Fin kvinna dagen till ära


Untitled

Detta inlägg hade jag förberett länge sedan. Kring nyår faktiskt, men idag kom jag på att skriva om det och publicera internationella kvinnodagen till ära. Lyfta fram och skriva om en kvinna jag lärt känna via bloggandet. En kvinna som gör skillnad. Hon sprider glädje och lycka. Peppar och stöder. Hör av sig när man som minst anar det. Helt otroligt fin! Kvinnan jag skriver om är Anna-Lena. Min vardagshjälte!

 Untitled
 
Hon är beundransvärt omtänksam. Genuint snäll. Inte snäll för att gör sig till utan bara så där rätt igenom god. Tror hon är så trygg i själv så att hon kan dela med sig av helhjärtad glädje. Ni vet människor som är tillfreds med så mycket i sina liv, att de syns på dem. De strålar ikapp med solen. Och när man mår bra har man inga problem som helst, att dela med sig av lyckan och strålarna. Sådan är hon, enligt min analys, i varje fall.

Untitled

Innan jul, då när allt var ovisst angående mina provsvar från patolgen och jag mådde som sämst psykiskt, hörde hon av sig en lördagseftermiddag helt apropå. Jag hade galet brått just den eftermiddagen eftersom jag hjälpte min man med catering av två julfest. Hon meddelade kort att hon kommer via ändå, om de passar, för att lämna en liten överraskning till mig. Bara för att skämma bort mig och pigga upp min tillvaro. Kändes lite galet och nästan pinsamt att jag inte hann vänta hemma på henne. 

När jag kom hem på natten och öppnade paketet fick jag nästan hjärtstopp. Milda makter! En liten gåva skrev hon i meddelandet. Paketet var enormt och innehållet ännu större när jag plockat ihop alla delar. Ni ser ju!

Untitled

Hon tyckte den skulle passa som "centerpiece" till mina dukningar. Det gör den verkligen. Redan på nyårsafton förgyllde den nyårsdukningen. De bilderna ska jag visa en annan gång. Nyårsdukning i mitten av mars känns helknasigt eller hur! Rören är löstagbara och kan varieras hur man vill. Själva ställningen är hopvikbar och man kan ha den rak lång, slingrande eller som en "klump". Just nu står den på ena köksbänken hopvikt till "klump" utan blommor och är så fin bara så.Och visst är den fin! Så rysligt fin!

Untitled


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar