7 februari 2016

Helgens 9-åring


IMG_4852 (2)

a3

Vi har i helgen firat vår älskade Lillebror. Nio år blev han idag! Släktkalas i går och familjemiddag idag. Vi har ätit gott och skålat med saft och vin! Allvarliga diskussioner, många skratt, lek och stoj! Helt perfekt!

IMG_4827 (2) 

Dukning i gult, vitt och svart. Barnen fick ett eget bord med fler färger, papptallrikar och muggar. Noga genomtänkt och valt av Lillebror. Han planerade och önskade, jag gjorde enligt hans önskemål. Vimplar och ballonger i färgerna som han bestämt. Han valde till och med blommorna till dukningen.

a2


IMG_4850 (2)

Pajer, sallad och annat salt tilltugg. Mockarutor, bullar och en (mindre) vacker tårta. Hahaa! Men han var nöjd, Lillebror alltså. Den blev precis som han ville ha den! Att själv få dekorera stjärnor på sin tårta tyckte han var toppen. Så ska det ju vara! Att sen Storasyster och jag ansåg att jag gjort vackrare tårtor, var en bisak. Fniss!

a4
IMG_4857 (3)

a1

IMG_4839 (2)

Idag överraskade jag honom med födelsedagsmiddag. Behövs inte mycket för att göra den ungen glad! Trerätters med fin dukning och så är han lycklig! Älskade underbara unge! 

IMG_4886 (2)

Till förrätt toast med guacamole, pico de gallo och lufttorkad skinka. Färskostfylld rullad av griskött, duchesse med osttopping och coleslaw. Marängtårta med lemoncurd, glass och grädde. Till och med Gubben blev överraskad, när han och Lillebror kom in från garaget, för att äta. Det är han som är kocken i huset, men nog fasen kan jag lite jag också...dubbel fniss!

a5
IMG_4902
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar