13 mars 2015

Att springa ifatt vardagen


Untitled

Hejsan alla!

Jag har återvänt! Efter en lång, lång paus. Den längsta, sen jag började blogga. En paus på nästan tre månader. Inga allvarliga sjukdomar. Inga tragiska familjegrejer. Inga omtumlande förändringar. Ingen bloggtorka, nej absolut inte. Idéer och tankar stormar runt i mitt huvud dygnet runt. Just därför att tankarna och funderingarna snurrar så hårt, kan det bli lite kaos ibland. Man behöver ta time out och landa. Springa ifatt vardagen liksom.


Hösten och vintern var ruskigt mörka och grå. Jag tappade motivationen att fotografera. Mest kanske för att mina kunskaper inte räcker till att få någorlunda vettiga foton. Jag får stressa som en galning mellan 12-13.00 när det är som ljusast, för att hinna fota det jag tänkt. Så jag bestämde mig för att strunta i det. Jag har däremot varit aktivare på instagram (där hittar ni mig som Seralias) Enkelt att fånga ögonblicken med telefonens kamera. Går såklart inte att jämföra med foton tagna med systemkamera, men lätt och behändigt när andan faller på.

Untitled

I ärlighetens namn har jag varit tröttare än vanligt. Kanske det också berott på ljusets frånvaro under det senaste halvåret. Min migrän har dessutom gjort sig påmind allt oftare och de huvudvärksfria dagar har varit få. Också en orsak till att jag varit tvungen att välja bort bloggandet, stirrandet på datorskärmen kvällstid, eftersom jag gör det på jobbet mest hela tiden. Det är så längesen jag loggat in på mitt privata konto på datorn hemma, att jag glömt vilka foton jag laddat upp senast. Fniss!

Untitled

Sen finns det bekymmer och viktiga frågor som berör familjens välmående och framtid. Sådant som jag allra mest gått runt och grubblat på. Sånt som mammor slits med, mer eller mindre jämt. Ni vet! Mycket som behöver fixas för att barnen och familjen ska ha de bra nu och framförallt i framtiden. Små saker som blir stora om man inte sköter dem från början. Det är inget jag vill gå in på nu, men kanske nån dag sen...

Café

Men hej, nu skiner solen från klar blå himmel. Det är vår i luften och dagarna blir ljusare och längre. Jag är huvudvärksfri, har ledig dag, har struntat i alla måsten och bloggat i stället. Snart kommer familjen hem och helgen kan börja.

Untitled

Jag plockade in lite foton från vårt sportlov i Hemavan för två veckor sen. Underbart vackra vyer tagna med mobilen. Bilder på vyer som får mig att må gott och drömma tillbaka.

Untitled

Önskar er ett fantastiskt veckoslut! Krama era kära en extra gång!

Untitled
4 kommentarer:

 1. Så härliga foton! Ibland behöver man pausa. Livet innehåller så mycket mer än det lilla man delar med sig av på bloggen. Härligt med ljuset som kommit tillbaka och våren som är på gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ljuva vyer är lätt att fota :o) Bloggen fick vacker vänta tills inspirationen och ljuset återvände!

   Radera
 2. Fint att läsa här även om jag ser glimtar på Instagram. Det är faktiskt inte lätt att hitta bloggtiden och speciellt att besöka andra som ju är en del av det hela.
  Hoppas du får ha en fortsatt fin vår med eller utan blogginlägg! ♥︎

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våren och värmen kom med stormsteg, verkligen! Härligt! Må gott!

   Radera