5 februari 2014

VinterKök


  
Två nya grönväxter hittade jag på rean. Kul med lite nytt grönt.
Urgamla gardiner som jag dock gillar stort.


Hipp Hej, lite köksbilder från stugan. Nu går det undan. Tiden räcker inte till allt roligt på en och samma gång. Mitt blogg-liv har fått vänta. Vi förbereder helgens kalasande. Bakning och pyssel pågår. Tömning av vår loppis-skrubb, på samma gång. Lillebror slog sig, fick sys lite och vi blev tvungna att vila en dag extra. Men nu har vi ångan uppe igen. Som sagt, bilder på hur vi har det i köket sen julen städades ut. Amaryllisen står inte kvar längre eftersom jag tog bilderna förra helgen.Köksbild från en vinkel jag tidigare inte visat er.


Mässingsfärgade miniatyr stolar från House Doctor, fyndade jag på rean hos Vinkel. Trots att mässing och koppar är så trendigt bryr jag mig inte riktigt om det. Bara det blir lite fler plusgrader ute och man kan spraymåla igen, kommer mina stolar att byta färg till svarta. Jag blir tvungen att vara lite trendig tills dess :o)


Ovanpå ugnen står den andra stolen tillsammans med de rostfria bollarna som hängt med många, många år. Den gamla mässingsbjällran har jag hittat på loppis. Alldeles underbar klang. Nu blir det "natter"! Ny dag i morgon med nya utmaningar! Ta väl hand om er tills vi "ses igen!2 kommentarer:

  1. Jaa, allt möjligt i vardagen - fest som blessyr. Stolarna är tjusiga, och kommer säkert att vara lika fina i en annan färg också. Roligt med flera köksbilder också!

    SvaraRadera
  2. Visst Petra, ombyte förnöjer. Skulle bli tråkigt med fest jämt :) Blessyr hör till livets gång. Bilder på vardagsrummet är också på kommande :)

    SvaraRadera