12 februari 2013

Helgens kalas
Hejsan!

Bilder från helgens kalas. Födelsedagsbarnet fick själv välja vad som skulle bjudas och han var med och bakade de mesta. Cup Cakes med ljus smörkräm och godis, är hans favorit. Non Stop småkakorna blev en ny storfavorit. After Eight Cup Cakes, i vuxensmak och tårtan...den blev rätt makabert :o) Vampyrtårta önskades med det blev något helt annat. Svart som natten med "blodet droppar" (som katten Findus säger). Läskiga spindlar och en ful röding på ena kanten. Hela familjen var engagerad i tillverkningen och dekoreringen. Barnen gjorde spindlar med brinnande entusiasm. Kul hade vi även om det verkligen inte var den vackraste tårtan som bjudits på i denna stuga. Men det viktigaste - Födelsedagsbarnet var supernöjd!


Vi blev få firare jämfört med de dryga 30 som det brukar vara, när hela "tjocka släkten" är med. Därför behövdes ingen kakbuffe utan dukning direkt på bordet. Vita tulpaner, Ikeas:s svarta ljuskoppar och råkade t.o.m. hitta svarta servetter. Lagom läskigt 6-års kalas för att jag också ska vara nöjd :o) 

p.s. recepten levererar jag senare. Håll utkik.

1 kommentar:

  1. Så mycket läckerheter! Kan absolut tänka att många saker föll barnen väl i smaken. Själv blev jag väldigt sugen på att testa After Aight muffinsen. Väntar redan på receptet :)
    Ha det så bra!

    SvaraRadera