8 september 2011

Att kämpa vidare...

Hej!

Ibland blir det inte alltid som man tänk sig. Uppförs backarna känns högre och tyngre än man kunnat ana. Oro och förtvivlan längs vägen. Känslan av lycka och välmående är långt borta vid horisonten. Så är det med livet ibland. Det är väl meningen att det ska vara så, för att vi alla skall förstå att uppskatta det goda runt om kring oss. Fånga ögonblicket och njuta av de enkla och lilla, livet bjuder på. Framförallt för att vi ska förstå att ta hand om och bry oss om, våra nära och kära.


Många tankar och stora känslor omtumlar min vardag nu. Hoppas och tror på det goda och att jag finner lyckan igen när stormen lagt sig. Och jag hör ju ändå till de lyckligt lottade - jag har min Gubbe och våra älskade barn och stor familj som lyssnar och uppmuntrar. Det gäller att inte ge upp utan kämpa vidare...


Tycker dessa små penséer passar utmärkt som dagens glädjespridare. Och vilka kämpar! Köpta i april flyttade flera gånger och ändå fortsätter det att blomma i mängd och massor. Gillar man penséer eller inte, men nog får man medge att man blir glad av mängden blommor, och ännu i september månad.

Jag har nu berört ett känsligt ämne. En del kanske tycket att det inte hör till bloggvärlden att skriva om de känsliga och tråkiga, men denna gång gör jag det. Vill med dessa rader påminna er alla där ute, att alla har vi det tungt ibland och att vi inte ska ge upp utan kämpa vidare!


Krama era kära en extra gång! Tala om för dem vad de betyder för er!


En bloggkram från mig till er!


2 kommentarer:

  1. Tack för den texten! Den behövde jag idag. Styrkekramar till dig med!
    /Johanna (från kursen)

    SvaraRadera
  2. Hej Johanna! Vad glad jag blir att du skrev denna hälsning till mig, även om tillfället inte är de muntraste... Blir påmind om hur fina vänner jag har, och Du en bland dem! Vi borde ordna träff snart!

    Många, många stora och varma kramar till dig!

    SvaraRadera