24 augusti 2014

Nyttigare pajbotten


10559879_10152385485802991_1472064557038038778_n

Här har vi haft en riktig äppeldag idag igen. Jag har kokat lite mer mos och några lite saft till. Lite suddiga instagram bilder på dagens äppelpaj med världens godaste botten. Den har jag bloggat om tidigare och receptet hittar ni här. Har väldans svårt att hålla mig till recepten, det vet ni från förr, ni som följt mig. Idag fixade jag till en lite nyttigare variant på botten. Bovetemjöl, grahammjöl, potatismjöl och havreflingor. Spelar egentligen ingen roll hur mycket ni sätter av var sort bara totala mängden mjöl är 2.5 dl. Den botten passar till vilka bär och frukt som helst. Både färska och frysta! Nu natti natt! Ny vecka i morrn!

photo.php

p.s. Eftersom jag bakar med mitt hemgjorda vaniljsocker minskar jag även sockermängden med hälften.

2 kommentarer:

  1. Äppel, väskor,fina laxrecept och paj fick jag ta del av nu när tiden fanns att vandra runt i Blogglandia! Tack för allt du delar med dig av! ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vad annat kan man säga än att du är allt go du! Go som tar sig tid att kommentera. Glad om jag kan inspirera och tipsa! :o)
      Kram på dig!

      Radera